Caroliens Chocolate Creations

Welkom in MIJN chocolade wereld!


Een wereld van chocolade brownies & browniekoeken, chocolade fudge en handgespoten chocolade. In de vorm van paaseieren, letters en kerstbomen. Waarbij sinds vorig jaar de Chocolade crisp card is toegevoegd. Ja, echt een heerlijke chocolade kaart die je zelfs kan versturen! Wie wil die nu niet ontvangen op zijn deurmat.


Hiervoor gebruik ik de beste fairtrade chocolade van Callebaut en biologische roomboter! Een geweldige combinatie, al zeg ik het zelf! Ééntje waarbij jij jezelf in de 7e hemel bevind, als het op je tong weg smelt. Gevaarlijk lekker, dus wees gewaarschuwd. 

Niets is zo lekker dan mijn chocolade brownies en browniekoeken! Heerlijk zacht van binnen en met een lekkere crisp aan de buiten.  


Of mijn zachte romige chocolade fudge. Nee, niet zo één die aan jouw tanden blijft plakken of waarvan je pijn krijgt in jouw kaken. Deze hapt makkelijk en smelt heerlijk in jouw mond weg. Dat is pas ECHT een geniet momentje bij ieder kopje koffie of thee. 


Last but not least, mijn handgespoten chocolade. Gemaakt van de lekkerste Callebaut chocolade met biologische roomboter. Deze combinatie maakt er echt een feestje van. Want zeg nu zelf, chocolade die zo heerlijk wegsmelt op jouw tong. Met een lekkere crisp erin en zo heerlijk romig, dat is toch een genot?


Durf jij de chocolade uitdaging aan?

Binnenkort te bestellen in mij webshop.